Rondleidingen

“Je zult versteld staan van al de creativiteit en het vakmanschap op het STEK terrein.”

Op STEK toer
STEK maakt deel uit van Crossmark Breda en is een groene werkplek en een proeftuin voor de circulaire economie. Deze hotspot bevindt zich in het Havenkwartier van Breda. Een plek waar duurzaam, innovatie, vakmanschap, samenhorigheid en circulariteit hoog in het vaandel staan. Je kunt erover lezen of praten, maar sommige dingen wil en moet je gewoon zien en ervaren.

Rondleiding boeken
Wil je met een groep een persoonlijke rondleiding op STEK? Die kunnen we  op maat voor je maken. STEK Breda geeft rondleidingen waarbij je ook een kijkje kan nemen in onze shops, werkplaatsen en horeca. Daarnaast delen we graag de aanwezige kennis over het bottom-up realiseren van de creatieve, duurzame en circulaire ecosysteem op STEK. De gids, een lokale stekker, leidt je rond en neemt je mee in het verhaal en de sfeer van STEK Breda. De gids kent de plek als geen ander en wandelt samen met jullie langs de shops en werkplaatsen van ontwerpers, makers en andere creatievelingen. Ze vertelt je met enthousiasme over al hun bedrijvigheid.

Nieuwsgierig geworden?
Donderdag t/m zondag zijn de beste dagen om STEK Breda te bezoeken. Een rondleiding tijdens een evenement is uiteraard ook mogelijk. We vragen jullie om onderstaand formulier in te vullen, zodat de gids  (max. 20 deelnemers per rondleiding) ervoor kan zorgen dat de rondleiding zo goed mogelijk aansluit op jou wensen en interesses. Een prijsopgave voor de organisatie en uitvoering wordt opgesteld op basis van het ingevulde formulier.