“Stek is een creatief bedrijventerrein. Waar, ondernemers samen toekomstbewust innoveren en inspireren. Iedereen zich welkom voelt en mens en planeet centraal staat.”

Stek geeft creatieve ondernemers de ruimte en de vrijheid om te experimenteren, te ontwikkelen en te groeien. Dit doen we door betaalbare bedrijfsruimtes en kavels aan te bieden op een bedrijventerrein waar regelarm gebouwd en gewerkt kan worden. Stek is de afgelopen 8 jaar ontwikkeld van een kale vlakte naar een bedrijventerrein met een inspirerende infrastructuur.

 

Vanaf de oprichting in 2014 zijn er op het terrein kantoorunits, werkplaatsen, vergaderruimten, horeca en winkeltjes gebouwd. Veel units zijn gemaakt van restmateriaal. Alle bebouwing is tijdelijk, flexibel en mobiel.

 

Op het terrein vind je o.a. een stadskwekerij die dakisolatie kweekt, een fietsenmaker die fietsen repareert met gebruikte materialen, een barbier en een restaurant, annex radiostation .

Meer dan 30 ondernemers houden zich op Stek bezig met duurzaamheid en zijn creatief met hergebruik van bouwmaterialen. Op het terrein worden ook rondleidingen gegeven over het reilen en zeilen op Stek.

 

Stek maakt deel uit van CrossMark Breda en organiseert samen met andere culturele organisaties zoals ElectronBelcrum Beach Pier 15 en KOP, activiteiten in het havenkwartier. STEK is ook de thuishaven van BredaPhoto en geboortegrond van Circusfestival Breda. Op de maandelijkse Stek markt is plaats voor kleinschalige ondernemers en particulieren die hun spullen te koop willen aanbieden.

 

Ook ondernemen op Stek? Word Stekker!