The Beanery

About This Project

The Beanery is een koffiewerkplaats, waar activiteiten worden georganiseerd om koffieliefhebbers en -geïnteresseerden op zo veel mogelijk manieren kennis te laten maken met koffie. Een persoonlijke benadering staat daarbij hoog in het vaandel.
 
The Beanery is een initiatief van Ron van den Berg. Na twintig jaar ervaring in verschillende functies voor grote koffiebranderijen en franchiseorganisaties vond hij het tijd om zijn passie meer te gaan delen met een lokale focus, dus in Breda. Ron werkt in The Beanery samen met Paul van Weert, net als Ron een enorme koffiefanaat.
 
Kwaliteitskoffie
The Beanery brandt op kleine schaal koffie in de unit op Stek. Ron en Paul verkopen deze koffie ook daar. Bij evenementen op Stek kunnen bezoekers genieten van de kwaliteitskoffie van Ron en Paul. Ook worden er workshops in de unit van The Beanery georganiseerd.
 
Paul is daarnaast via zijn eigen bedrijf Brewanda druk bezig met het leggen van contacten op lokale plantages in Rwanda om rechtstreeks verantwoorde groene koffie uit Rwanda te gaan importeren.
 
The Beanery is open op:
 
• Evenementen op Stek.
• Het streven is om in de loop van 2020 2 a 3 dagen per week open te gaan
 
Contactgegevens
 
thebeanerybreda@gmail.com
06-11730620 (Ron)
facebook