STEK Markten!

STEK Markten!

Wanneer

24 maart 2024    
12:00 - 17:00

Waar

STEK breda
Veilingkade 9, Breda, 4815 HC
Kaart niet beschikbaar

Dol op markten waar  lokale creativiteit, handwerk en hergebruik samen komt?

Verken onze levendige Stek Markten, waar handgemaakte en biologische producten samenkomen in een unieke ervaring. Van ambachtelijke sieraden tot smaakvolle biologische lekkernijen, onze markten bieden een scala aan verrassingen voor liefhebbers van eerlijke en duurzame producten. Stap binnen in de wereld van creativiteit en ambacht.

Ontdek onze Stek Markten vandaag nog!

Data STEK markten 2024

24 maart– Lentemarkt

27 april – Konings vrijmarkt

9 juni – Makersmarkt

25 augustus – Zomermarkt

7 & 8 december – Kerstmarkt

 

Ook in 2024 streven wij ernaar de markt groter, gevarieerder en nog gezelliger te maken. Heeft u iets bijzonders te verkopen? Neem dan contact op voor een mooi plaatsje op onze altijd zeer druk bezochte markt. Met veel kraampjes en entertainment is gezelligheid gegarandeerd. Kom langs of meld je aan als standhouder op deze feestelijke markten!

Aanmelden? Neem contact op met STEK.

 

Mail dan naar markt@stekbreda.nl. Geef aan bij welke STEK markt je graag wil deelnemen en waarom jij denkt dat je goed zou aansluiten bij het thema van de markt. Beschrijf welke producten je graag wilt verkopen of wat voor activiteit(en) je wilt gaan doen. Stuur een goede foto/ afbeelding of video mee die we mogen gebruiken ter promotie. We nemen daarna contact met je op.

Prijs voor een hele marktkraam is 37,50,-

Prijs voor een halve marktkraam is 18,50,-