KINGSDAY Vrijmarkt

KINGSDAY Vrijmarkt

Wanneer

27 april 2024    
10:00 - 17:00

Waar

STEK breda
Veilingkade 9, Breda, 4815 HC
Kaart niet beschikbaar

Wandel langs de kleurrijke kraampjes en ontdek unieke vondsten, van vintage schatten tot ambachtelijke kunstwerken. Laat je inspireren door de creativiteit die op elke hoek van STEK te vinden is en misschien vind je wel dat ene speciale item waar je al zo lang naar op zoek bent.

Maar dat is nog niet alles! Terwijl de zon schijnt en de muziek speelt, kun je deelnemen aan workshops die worden aangeboden door onze ondernemers. Leer nieuwe vaardigheden, ontdek verborgen talenten en creëer iets moois onder begeleiding van onze STEKKERS.

En laten we het eten niet vergeten! Verwen je smaakpapillen met een scala aan heerlijke lekkernijen, bereid met liefde door onze horeca op het terrein. Van hartige hapjes tot zoete lekkernijen, er is voor elk wat wils om je energie op peil te houden terwijl je de dag verkent.

Dus, breng je familie en vrienden mee en sluit je aan bij ons op de vrijmarkt op STEK Breda, waar gemeenschap, creativiteit en lekker eten samenkomen voor een dag vol plezier en ontdekkingen! We kijken ernaar uit je te verwelkomen!