Wanneer

8 februari 2023 - 11 februari 2023    
14:00 - 17:00

Evenement type

Begin februari is het weer de week van de circulaire economie ♻ en bij STEK is er dan volop te doen. Op het programma staat o.a.:
**𝐒𝐓𝐄𝐊-𝐓𝐨𝐞𝐫 – 𝟖 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢 𝐨𝐦 𝟏𝟒:𝟎𝟎**
Laat je inspireren en wonderlijk verrassen tijdens de STEK toer. De gids, een lokale stekker, leidt je rond en neemt je mee in het verhaal en de sfeer van de circulaire en duurzame hotspot STEK. De gids kent de plek als geen ander en wandelt samen met jullie langs alle innovatieve werkplaatsen van ontwerpers, makers en andere creatieven. Je zult versteld staan van alle duurzame creativiteit en vakmanschap op het Stek terrein.
Geef je op bij Marga Peters, marga@margapeters.nl o.v.v. hoeveel personen + geef aan dat het om de wk vd CE gaat.
**𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐡𝐨𝐩 𝐁𝐢𝐡𝐮𝐬𝐤𝐞 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧 – 𝟏𝟎 & 𝟏𝟏 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢**
Geef je op voor de workshop bijenhuisjes maken. Meeuw.nu ontwerp is 1 van de pioniers in het maken van bijenhuisjes in Breda, genaamt Bihuske. Bihuske wordt geproduceerd van hergebruikt materiaal en heeft het doel om bewustwording te creëren voor het ecosysteem waar we als mens ook deel van uitmaken. De workshop incl. materialen kost € 25,-. Opgeven kan je door te mailen naar info@bihuske.nl t.a.v workshop Bihuske wk vd CE.
Tijdstippen workshops vrijdag en zaterdag:10:00 – 11:30, 13:00 – 14:30
Per workshop kunnen er maximaal 5 personen deelnemen. VOL =VOL.
**𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐚𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫 𝐛𝐢𝐣 𝐖𝐄𝐄𝐒𝐇𝐎𝐔𝐓 – 𝟏𝟎 & 𝟏𝟏 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢 𝐯𝐚𝐧 𝟏𝟎-𝟏𝟔𝐮**
Ga op bezoek bij WEESHOUT en ontdek waar onderneming en hout atelier WEESHOUT voor staat en leer hoe het is om te ondernemen als maker die werkt met hergebruikt hout. WEESHOUT is gespecialiseerd in meubilair o.a. banken, tafels, deuren en tuinhekken.
**𝗖𝗥𝗔𝗙𝗧-𝗨𝗣𝗖𝗬𝗖𝗟𝗘 𝗺𝗶𝗱𝗱𝗮𝗴 – 𝟏𝟎 & 𝟏𝟏 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢 𝟏𝟑 – 𝟏𝟔𝐮***
VRIJE INLOOP Stam indoor: Wordt onderdeel van een mini workshop, waar je samen STEK groen gaat maken!
Met groen bedoelen we bladeren die zijn gemaakt zijn van diverse hergebruikte materialen. Zoals kleding, hout en metaal. De blaadjes ga je decoreren en uppimpen. Alle bewerkte bladeren worden daarna allemaal bevestigd aan de STEK – FUTURE-IS NOW shawl. Dit kunst object zal ten toon gesteld worden het gehele jaar op het STEK terrein.
Deze craftmiddagen worden gegeven door Eva van @Stam indoor/ Tribe_8.
**𝐆𝐫𝐚𝐭𝐢𝐬 𝐫𝐞𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐚𝐝𝐯𝐢𝐞𝐬 𝐆𝐎𝐔𝐃𝐄𝐍 𝐇𝐀𝐍𝐃𝐉𝐄𝐒 – 𝟏𝟏 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢 𝟏𝟎 – 𝟏𝟕𝐮.**
Heb je een apparaat met stekker die het helaas het niet meer doet of mankementen vertoont? kom dan voor een GRATIS advies naar GOUDEN HANDJES. Tevens is er deze dag ook een SPECIALE AANBIEDING alle onderzoekskosten zijn maar €10,- op deze dag. Verdere reparatiekosten worden bepaald na overleg.

**𝐒𝐓𝐄𝐗𝐓𝐈𝐄𝐋: 𝐖𝐄𝐆-𝐆𝐄𝐄𝐅-𝐃𝐀𝐆𝐄𝐍! – 𝟏𝟎 & 𝟏𝟏 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢 𝟏𝟑:𝟎𝟎 – 𝟏𝟕:𝟎𝟎**

I.v.m. het einde van de tijdelijke pop-up en ruilwinkel STEXTIEL gaan we alle kleding en accessoires weg geven! Dus kom vrijdag of zaterdag op tijd langs tijdens de week van de circulaire economie, WEG=WEG!