Vintage Audio Breda

Passie voor muziek, geluid, en vintage apparatuur. Het is een gevoel van grote liefde voor audio- apparatuur uit de jaren ’70 en ’80 die mij ertoe heeft bewogen om deze liefde over te dragen aan iedereen die op zoek is naar het beste op het gebied van HIFI, passend bij zijn of haar budget.

Apparatuur die zo goed klinkt, zo mooi is, en zo degelijk gebouwd is, verdient het om na 30, 40 of zelfs 50 jaar, nog eenzelfde ronde mee te gaan. De apparatuur die wij restaureren, repareren en reviseren is gemaakt voor een lang leven.

 

Omdat apparatuur uit de genoemde jaren al een leven achter de rug heeft is vakkundig onderhoud, revisie of reparatie van groot belang. Onze technische dienst bestaat uit zeer vakkundige mensen met jarenlange ervaring in de wereld van HiFi. Alle denkbare apparatuur en luidsprekers worden door ons weer in perfecte staat gebracht. Alle kennis en kunde hiervoor is in huis.

Wij richten ons uitsluitend op de betere merken audio-apparatuur. Vaak is dat de apparatuur die men toen niet kon betalen, maar altijd wel had willen hebben. Nu komen deze apparaten binnen bereik van velen en  dan kan het genieten beginnen!

 

Wil jij ook geraakt worden door mooie apparaten en fantastisch geluid, of ben je gewoon nieuwsgierig; je bent van harte welkom in onze winkel.

Je kunt bij ons terecht voor zowel inkoop als verkoop van audio-apparatuur.

Voor meer informatie staan we voor je klaar. Bel ons op 0612095395 of stuur een e-mail naar contact@vintageaudiobreda.nl. Bij Vintage Audio Breda helpen we je graag verder.