The Beanery

Stap binnen in de wereld van The Beanery, waar koffie niet zomaar een drankje is, maar een passie die gedeeld wordt met de gemeenschap van Breda. The Beanery is niet zomaar een koffieplek; het is een koffiewerkplaats, een plek waar de kunst van koffie op persoonlijke wijze wordt gedeeld met iedereen die van deze aromatische nectar houdt.

Dit bijzondere initiatief is het geesteskind van Ron van den Berg, een man met twintig jaar ervaring in de internationale koffiewereld. Na zijn avonturen in grote koffiebranderijen en franchiseorganisaties besloot Ron om zijn passie lokaal te delen, hier in Breda.

Bij The Beanery draait alles om kwaliteit en beleving. Op kleine schaal wordt er koffie gebrand en verkocht, perfect gezet op evenementen zoals STEK en tijdens workshops die ze organiseren.

De doelmarkt van The Beanery omvat niet alleen de fervente koffiedrinkers van Breda, maar ook lokale horecazaken die streven naar deskundige koffievoorzieningen en onderwijsinstellingen in en rondom de stad. En laten we STEK-bezoekers niet vergeten, want hier zijn ze een integraal onderdeel van de gemeenschap.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron van den Berg via thebeanerybreda@gmail.com of bel hem op 06-11730620.