Stam indoor

Welkom bij Stam Indoor

Bij Stam Indoor omarmen we een toekomst waarin verantwoordelijkheid en creativiteit samenkomen om een duurzame wereld te creëren. Onze reis begon met een droom en een diepe overtuiging dat er een betere manier is om mode en interieur te benaderen, een manier die de planeet en de mensen respecteert.

Onze Inspiratie:

Onze toewijding aan duurzaamheid begon met een wake-up call: de ineenstorting van de Rana Plaza-fabriek. Het was een pijnlijke herinnering aan de schaduwzijde van de mode-industrie en een moment van besef dat verandering dringend nodig was. Het was vanaf dat punt dat we ons verplicht voelden om iets te doen – iets dat een positieve impact zou hebben.

Onze Missie:

Stam Indoor is ontstaan als het zusterbedrijf van Stam Outdoor, met toegang tot de grootste Europese voorraad originele Amerikaanse legertenten. Ons concept draait volledig om duurzaamheid. Tenten die niet langer te repareren zijn, vinden hun weg naar ons atelier, waar we ze transformeren in iets nieuws en prachtigs, klaar voor een nieuw leven.

Onze Toewijding aan Duurzaamheid:

  1. Hergebruik en Upcycling: Wij geloven in de kracht van hergebruik. Door oude legertenten nieuw leven in te blazen, verminderen we afval en vermijden we onnodige productie van nieuwe materialen.
  2. Unieke Creaties: Elk item dat we maken, vertelt een verhaal. Onze producten zijn uniek omdat ze zijn gemaakt van gerecyclede materialen, en ze dragen de geschiedenis van de tenten met zich mee.
  3. Lokale Ambacht: Ons team van vakmensen zet zich in voor vakmanschap en kwaliteit. Elk item is met liefde met de hand gemaakt in ons atelier.
  4. Duurzaam Design: We streven naar tijdloosheid in ons ontwerp. Onze producten zijn bedoeld om lang mee te gaan, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor jouw interieur of garderobe.
  5. Minimalistische Impact: We geloven in minder is meer. Onze ontwerpen zijn eenvoudig en functioneel, met een focus op essentie en schoonheid.

Join Ons in de Reis naar Duurzaamheid:

Bij Stam Indoor nodigen we je uit om deel uit te maken van onze missie om een meer verantwoorde mode- en interieurindustrie te bouwen. Ontdek onze collectie en kies voor duurzaamheid, stijl en een betere toekomst voor onze planeet. Samen kunnen we een verschil maken.

Laten we samen bouwen aan een duurzamere wereld.

Met duurzame groeten, Het Stam Indoor Team