PlaSTiEK

Lang leve(n) plastic.

Plastic is een geweldig materiaal. Het is in allerlei vormen te gieten, veelal opnieuw te gebruiken, sterk en gaat oneindig lang mee. Maar plastic moet geen wegwerp product zijn, want dan zit het onze natuur in de weg. Vanuit PlaSTiEK geven wij plastic afval een nieuw langdurig leven door er iets nieuws van te maken. Samen met lokale ontwerpers, marketeers, gemeente Breda, milieustraat, kringloopwinkels en andere duurzame ondernemers werken we stapje voor stapje naar een duurzame omgeving waar plastic de plek heeft die het verdient.

Jilles wil er alles aan doen om deze aarde beter achter te laten dan wat we er tot dusverre van gemaakt hebben. “We kunnen niet doorgaan op het pad waar we het ecologisch plafond van onze aarde ver overschieten en tegelijkertijd structureel onder het sociaal acceptabel fundament blijven”. Als creatieve en conceptuele denker met een product ontwikkeling en project management achtergrond ziet hij welke stappen PlaSTiEK kan nemen richting een maatschappelijk en economisch verantwoorde toekomst.

Matti is een vakman en een echte virtuoos met materiaal. Zijn motto; waarom zou je iets nieuws kopen als je het zelf kan maken. Van stoomboot tot 3D printer, niets is onmogelijk. De machines die PlaSTiEK gebruikt, heeft Matti geheel vanaf de grond af opgebouwd of gered van de schroothoop. Voortdurend is hij bezig met het uitbouwen en optimaliseren van onze productielijn. Hij bouwt en PlaSTiEK bouwt op hem.

Voor meer gedetailleerde informatie nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze website https://www.plastiekbreda.nl. Als u specifieke vragen heeft, aarzel dan niet om ons te bellen op 0611874614. Wij staan altijd klaar om u verder te helpen.