Meeuw.nu ontwerp

Grafische en ruimtelijke vormgeving
Joost Meeuwissen van Meeuw.nu ontwerp is een grafisch ontwerp bureau op STEK en werkt graag aan unieke en specifieke ontwerp vraagstukken.

Wilt u uw brand, merk of huisstijl ontwikkelen van grafisch naar 3 dimensionaal? Uw logo laten ontwerpen? Of heeft u een ruimtelijk vraagstuk over een ontwerp voor uw interieur of product? Zoals een meubelstuk of een object die de ruimte als het ware een meerwaarde geeft in functionaliteit en die deze ook uniek maakt. Joost is een vakkundig specialist op dit vlak en kan u met al deze vragen bij Meeuw.nu ontwerp terecht. Samen gaat u op zoek naar een passend ontwerp, product of object. Zo hebben o.a. vele ondernemers al gebruikt gemaakt van zijn diensten, voorbeelden hiervan zijn; het logo ontwerp voor Fiets van Bas, Gouden Handjes en JP klussenbedrijf. Tot ruimtelijke projecten zoals: het Stek paard “Wakatanka”, STEK gevelbelettering en het ex- en interieur van Meeuw.nu ontwerp.

Bihuske
Meeuw.nu ontwerp is 1 van de pioniers in het maken van bijenhuizen in Breda, genaamt Bihuske, en is hier al 8 jaar actief in. Bihuske wordt geproduceerd van hergebruikt materiaal en heeft het doel om bewustwording te creëren voor het ecosysteem waar we als mens ook deel van uitmaken. Bihuske is juist ontwikkelt om de solitaire bij te promoten door ze een huisje “huske” te geven. Omdat solitaire bijen een belangrijke schakel zijn in onze voedselketen, dus ook voor het voortbestaan van de mens.

Dit is slechts een van de vele mogelijkheden om bekendheid te geven aan de problematiek van de klimaatsverandering. Meeuw.nu ontwerp geeft ook workshops hoe je een Bihuske kan maken. Wil je hier meer informatie over neem dan contact op met Meeuw.nu ontwerp.