Loods om oud ijzer

Welkom aan boord van de ‘Loods om oud ijzer’, waar verleden en heden hand in hand gaan onder de bekwame leiding van Thijs Touwhaar. Deze bijzondere plek is ontstaan vanuit een diepe liefde voor historische vaartuigen en oude werktuigen.

Hier wordt niet alleen aan restauratie gewerkt; Thijs creëert ook op maat gemaakte ijzeren kunstwerken. Denk aan prachtige buitenhaarden, stijlvolle kachels, stevige stalen meubels en lichte constructies die de tand des tijds doorstaan. Zijn vakmanschap en creativiteit kennen geen grenzen, en hij staat altijd klaar om mee te denken en te inspireren.

Maar er is meer dan alleen de werkplaats. Thijs en zijn team zorgen ervoor dat historische vaartuigen weer kunnen varen. Ze zijn te huur voor nostalgische vaartochten.

Elke woensdag en zaterdag kun je Thijs vinden op STEK, maar op afspraak is hij ook vaak ‘s avonds beschikbaar. Wil je contact opnemen met Thijs of een kijkje nemen in zijn wereld van vakmanschap en nostalgie? Je kunt hem bereiken via mobiel op 0625064864 of e-mail naar loodsomoudijzer@gmail.com.

Stap aan boord bij Thijs en ontdek de magie van oude ambachten en de kracht van herstel. Samen geven we het verleden een toekomst.