Licht Verknipt

Michel’s verhaal begint met een passie voor creëren en knippen, een passie die hem meer dan 15 jaar geleden naar de kappersacademie leidde.

Maar Michel is meer dan alleen een kapper; hij heeft een voorliefde voor interieur styling, rariteiten en industriële items. Soms laat hij zijn creativiteit los op oude gereedschappen, om ze te transformeren tot unieke objecten en verlichting. Het is uit deze bijzondere combinatie van talenten dat ‘Licht Verknipt’ is geboren.

STEK, als locatie voor Licht Verknipt, is geen toeval. Het is een weloverwogen keuze, omdat het Michel de vrijheid biedt om zijn visie te verwezenlijken met beperkte middelen. Het is een uitdaging die hij met open armen heeft omarmd.

Michel’s reis heeft hem geleid van Rotterdam naar Breda, van de kappersacademie naar gerenommeerde kappers en barbiers. Hij heeft het herenvak geperfectioneerd en zelfs deel uitgemaakt van een bijzondere ervaring waarin hij patiënten in een psychiatrische instelling knipte.

Zijn creatieve geest hield nooit op met werken, en zijn voorliefde voor industriële producten en interieurinrichting bracht hem ertoe om unieke objecten te creëren. Deze twee werelden, de kunst van het knippen en het ontwerpen van industriële schoonheid, komen samen in Licht Verknipt.

In Licht Verknipt heeft Michel zijn twee passies samengebracht in een buitengewone en sfeervolle barbershop. Het interieur is deels ingericht met zijn eigen creaties, en een groot deel ervan is te koop. Dit betekent dat bij elk bezoek aan Licht Verknipt, je wordt omringd door nieuwe verrassingen en kunstwerken.

Dus stap binnen bij Licht Verknipt en laat je meenemen in de wereld van Michel, waar het knippen van haar en het creëren van unieke schoonheid hand in hand gaan. Hier is elke bezoek een ontdekkingstocht in creativiteit en vakmanschap.