Klus voor Kaartje

Erika Hengstmengel, de krachtige ziel achter Klus voor Kaatje. Erika, met een achtergrond als ervaren lasser, kent de geheimen van het werken met staal als geen ander. Haar vaardigheid om elektrisch, Mig/Mag en Tig te lassen, reikt tot in de finesse van staal, RVS en aluminium.

De weg naar STEK was voor Erika niet toevallig. Ze begon als vrijwilliger bij Belcrum Beach en voelde zich al snel als een kind aan huis op STEK. Het voelde als de natuurlijke plek om haar eigen bedrijfje te starten, en zo werd Klus voor Kaatje geboren.

Als je je afvraagt wanneer je Klus voor Kaatje kunt bezoeken, is het antwoord eenvoudig: Erika is vaak onderweg voor klussen, dus heeft ze geen vaste openingstijden. Maar maak je geen zorgen, je kunt haar altijd bellen om een afspraak te maken. Haar contactgegevens zijn: klusvoorkaatje@hotmail.com en 06 1353 1669.

Wil je meer van haar creaties zien of op de hoogte blijven van haar projecten? Bezoek haar Facebook-pagina op https://www.facebook.com/Bredastek/?ref=br_rs en ontdek de prachtige wereld van Klus voor Kaatje. Of je nu een stukje maatwerk nodig hebt voor je huis of gewoon wilt zien hoe passie en vakmanschap samenkomen, Erika staat klaar om je te inspireren met haar kunst.