Hard Wok Kitchen

Ik ben Mary van Hard Wok Kitchen. Ik houd ontzettend van koken en eten maar ook van rock en reizen. Van kleins af aan zat ik op het aanrecht mee te kijken wat er in de pannen gebeurde.  Die interesse is nooit verdwenen, overal waar ik kom zou ik het liefst de keuken induiken om in te pannen te kijken.

Ik ben opgegroeid met Indisch eten, daar ligt mijn basis. Tijdens reizen door Azië werd ik geïnspireerd om mijn Indische basis uit te breiden naar Thaise, Maleise, Chinese en Indiase keuken. Het idee om voor mezelf te beginnen startte als een lang gekoesterde wens, gevoed door feedback van mensen om me heen die mijn eten proefden.

Wat doe ik: 

– Catering op maat

– Makkelijke maandag, elke maandag een afhaal- of bezorgmaaltijd

– Tijdens de zomermaanden elke donderdag een 2- of 3 gangen menu op het achterste terras van Stek, Breda

Ik heb geen menukaart, ik kook elke week verschillende Aziatische gerechten.  Aan jou de keus of je je daarvoor inschrijft.

Ik hanteer op maandag en in de zomer op donderdag een No Waste beleid, ik verspil liever geen voedsel. No waste houdt in dat ik alleen kook voor gasten die besteld of gereserveerd hebben. Zo voorkom ik dat goed eten over de datum raakt en ik dit weg moet gooien.