Groenboekers

Een boekhouder met een groene, maatschappelijk verantwoorde en duurzame insteek!

We nodigen je graag uit om kennis te maken en heten je van harte welkom bij onze locatie bij STEK Breda! Wij zijn een administratiekantoor voor ondernemers en bedrijven die een groene, maatschappelijk verantwoorde of duurzame missie hebben. Bij ons staat de toekomst van onze planeet centraal, en daarom bieden wij op maat gemaakte administratieve oplossingen voor bedrijven die zich willen inzetten voor een duurzamere wereld. Of je nu biologische, duurzame of creatieve activiteiten onderneemt, of gewoonweg gepassioneerd bent over een betere wereld, bij ons ben je aan het juiste adres voor al je financiële vraagstukken.

Als professionele en ervaren boekhouders staan we klaar om je te helpen met jouw financiële administratie, zodat jij je kunt concentreren op de groei van je bedrijf en het realiseren van een positieve impact op onze planeet. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst!”

Bij ons ben je verzekerd van een gezonde en stabiele financiële toekomst. Wij begrijpen als geen ander hoe essentieel financiële stabiliteit is voor ondernemers. Daarom bieden wij jou een unieke en creatieve aanpak om jouw financiële toekomst veilig te stellen. Laat ons jou helpen om te groeien en te bloeien als ondernemer. Kies voor financiële gemoedsrust en vertrouw op onze deskundigheid. Samen kunnen we jouw financiële ambities waarmaken!

Wist je dat we niet alleen zorgen voor de administratie en fiscale aangiften voor jouw bedrijf, maar ook gevraagd én ongevraagd tips en advies geven? Ja, je leest het goed! We zijn er niet alleen om jou van de juiste cijfers te voorzien, maar we willen ook fungeren als jouw sparringpartner bij financiële of administratieve vraagstukken binnen jouw bedrijf. We willen je het financiële werk uit handen nemen, zodat jij je volledig kan richten op jouw onderneming. Dus, waar wacht je nog op? Ontdek hier onze diensten:

Belastingadvies;
Btw-aangifte;
Inkomstenbelasting
Bedrijfsadvies
Administratie;
Financieel advies;
Salarisadministratie
Bedrijfscoaching;

Voor meer informatie en een persoonlijk gesprek, staan wij altijd voor je klaar. Bel ons gerust op 06 8136 1683 of stuur een e-mail naar maryon@groenboekers.nl. Samen kunnen we de weg naar een duurzamere toekomst verkennen. We horen graag van je!