De ambachtelijke desem bakkerij in Breda met eerlijke producten uit de houtoven.
Ik zit al sinds 2016 op stek en bak op vrijdagen en zaterdagen.
Je kunt ook een leuke desem brood bak workshop volgen op zaterdagen.
Bij Nachtbrood draait alles om zuivere grondstoffen en respect voor het ambacht van het brood bakken.
We gebruiken geen toevoegingen en bereiden ons deeg met zorg en lange rijstijden.
Ons respect voor het oude ambacht betekent dat we ons deeg een nacht lang rijzen, waardoor de smaken zich langzaam kunnen ontwikkelen.
We bakken vanuit de houtoven wat onder andere resulteert in een krokante, dunne korst vol smaak.
Openingstijden:
iedere vrijdag en zaterdag vanaf 11 uur tot 17 uur
Het beste kunt u brood online reserveren.
Maar u kunt ook gewoon langs komen.
Klik hier om online te bestellen
Voor meer informatie, vragen of gewoon om een praatje te maken brood@nachtbrood.org
Op zaterdagen worden er regelmatig brood workshops gegeven
Klik hier voor meer info over workshop zuur desem brood bakken