Meeuw.nu ontwerp

About This Project

  

Grafische en ruimtelijke vormgeving, Joost Meeuwissen van Meeuw.nu ontwerp is een grafisch ontwerp bureau op STEK en werkt graag aan unieke en specifieke ontwerp vraagstukken. Wilt u uw brand, merk of huisstijl ontwikkelen van grafisch naar 3 dimensionaal? Uw logo laten ontwerpen? Of heeft u een ruimtelijk vraagstuk over een ontwerp voor uw interieur of product? Joost is de specialist op dit vlak. Ondernemers die al gebruik maken van zijn diensten, zijn o.a.: Fiets van Bas, Gouden Handjes, Marga Peters coaching en training en JP klussenbedrijf.

 

Wist je dat het paard op STEK genaamd “Wakatanka” gemaakt is door Joost van Meeuw.nu ontwerp? En dat er meerdere van zijn bijzondere ontwerp projecten te bezichtigen zijn bij BANK15? Nee? Ga dan vooral eens een kijkje nemen.

 

Bihuske
Meeuw.nu ontwerp is 1 van de pioniers in het maken van bijenhuisjes in Breda, genaamt Bihuske. Bihuske wordt geproduceerd van hergebruikt materiaal en heeft het doel om bewustwording te creëren voor het ecosysteem waar we als mens ook deel van uitmaken. Meeuw.nu ontwerp geeft ook workshops hoe je een Bihuske kan maken. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met Meeuw.nu ontwerp.
Openingstijden
Donderdag, vrijdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur
Contactgegevens