Marga Peters Coaching en Training

About This Project

   

Loopt het in jouw leven soms niet zoals jij zou willen?

Is het weleens lastig om met moeilijke, pijnlijke of angstige situaties om te gaan?

Wil je je leven eigenlijk anders inrichten maar houdt ‘iets’ jou tegen?

Dan nodigt Marga je graag uit om jouw verhaal te vertellen.

 

Marga geeft haar coaching en training sessies in het houtje touwtje strogebouwtje. Vanaf 2006 is Marga professioneel coach. En werk volgens de principes van ACT (Acceptatie en Commitment Therapie).

 

Acceptatie en Commitment Therapie

Tijdens ACT leer je vaardigheden die zich richten op zaken die je op directe wijze kunt beïnvloeden, zoals je eigen gedrag. En dus niet de controle proberen te krijgen over ervaringen die niet direct te beïnvloeden zijn, zoals emoties en gedachten. Omgaan met minder prettige gedachten en gevoelens houdt een acceptatiegerichte houding in ten opzichte van deze emoties en gedachten. Hierdoor kun je leren minder prettige ervaringen en situaties in je leven te accepteren en afstand te nemen van het gepieker in je gedachten. Jouw gedachten die misschien wel overal commentaar op hebben, het altijd beter weten, of overal nog een extra schep ellende bovenop gooien.

 

Intakegesprek

We beginnen met een kosteloos intakegesprek. Dit is een vrijblijvend gesprek van ongeveer een uur waarin we kennis met elkaar  maken en jij de gelegenheid krijgt om jouw verhaal te vertellen. We bespreken vervolgens wat er speelt in je leven waar je niet tevreden over bent/waaraan je graag zou willen werken/waar je anders mee zou willen omgaan.
Uiteraard starten we daarna pas echt met het traject, wanneer dit voor ons beiden goed voelt.

 

Wil je me ontmoeten?

Neem dan contact met me op. Ik verwelkom je graag in een kennismakingsgesprek. Graag tot ziens!