Kop & Co metaalwerken

About This Project

   

Matti Kop is eigenaar van het metaalverwerkend bedrijf Kop & Co Metaalwerken. Hij ontwerpt en maakt metalen onderdelen d.m.v. draaien frezen en boren en lassen. Ook geeft hij les over deze ambachten. Verder kun je bij Matti terecht voor het lasersnijden en lasergraveren in hout en andere materialen.

Naast zijn bedrijfje op Stek is Matti instructeur werktuigbouwkunde aan de Avans Hogeschool. Daar brengt hij zijn passie voor techniek en de benodigde technische vaardigheden aan de studenten over.

Schaalmodellen
In zijn vrije tijd bouwt hij schaalmodellen van stoomwerktuigen zoals locomotieven, tractoren en stationaire installaties. Mattie kwam op STEK terecht toen hij een plek zocht om zijn stoomsloep te restaureren. De samenwerking met de mensen op Stek en de sfeer bevielen hem zo goed dat hij besloot om er zijn bedrijfje te vestigen.

Kop & Co Metaalwerken is open op:

  • Woensdag en zaterdag: overdag
  • Maandag en vrijdag van 20:00 tot 23:00 uur

Contactgegevens:

kop.metaalwerken@gmail.com
06-10258068

Nostalgisch varen

Naast hun eigen bedrijfjes Kop & Co en Loods om oudijzer verzorgen Matti Kop en Thijs Touwhaar ook nostalgische rondvaarten over de singels van Breda. Het varen gebeurt in historische vaartuigen. Bijvoorbeeld in een door stoom aangedreven sloep en een aak van meer dan 125 jaar oud.

Contactgegevens:

nostalgischvaren@gmail.com

06-10258068 (Matti)

06-25064864 (Thijs)