Hard Wok Kitchen

About This Project

Hard Wok Kitchen is een cateringbedrijf die sinds oktober 2022 gevestigd is op STEK en gespecialiseerd is in de Aziatische keuken. Dit geheel biologisch en met een no-waste policy. Elke maandag kan je bij Hard Wok Kitchen een Aziatische maaltijd afhalen of binnen Breda laten bezorgen. In het kader van no-waste kun je die bestellen tot zondag 16:00 via www.hardwokkitchen.nl. Door dit slimme inkoopbeleid doet Hard Wok Kitchen aan géén voedselverspilling. Op de website, facebook en Instagram laat Mary weten wat ze de komende periode gaat koken en kies je aan de hand van het wekelijks menu wat je graag wilt bestellen.

 

 

Mary van Hard Wok Kitchen

De kok en eigenaar van Hard Wok Kitchen is Mary Ottenhof. Mary houd ontzettend van koken maar ook van rock en reizen. Zo is de naam Hard Wok Kitchen ontstaan. Haar grote passie is de Indische keuken en tijdens reizen door Azië ontdekte ze vele overeenkomsten en verschillen in smaak. Dit inspireerde Mary om haar Indonesische kookstijl uit te breiden naar Thaise, Maleise, Chinese, Koreaanse en Indiase, Japanse keuken. Haar maaltijden en menu’s  wordt zo gewaardeerd dat ze nu ook wekelijks de maaltijden voor crew en artiesten bij poppodium Mezz verzorgd.

 

 

Menu

Aziatisch koken is te leuk om te beperken tot een vaste menukaart, Hard Wok Kitchen verrast liever. Elke Hard Wok Kitchen maaltijd  is van hoge kwaliteit, is avontuurlijk, vol afwisseling en creativiteit. Een maaltijd van Hard Wok Kitchen is een echte smaak sensatie!

Hard Wok Kitchen laat u graag kennis maken met smaken en consistenties die niet erg bekend zijn in onze westerse eetcultuur. Je kan hierbij denken aan Japcae (een Koreaans noodlegerecht) of Dan Dan Noodles (een soort Chinese spaghetti Bolognese). Vind je dit misschien een beetje te spannend? Wees niet bang, met enige regelmaat komt er ook een bekend gerecht voorbij zoals Nasi Goreng met Saté of een Surinaamse bami met Soja kip op het menu te staan.

 

Events en catering:

Hou de socials goed in de gaten houden, met grote regelmaat wordt er een Japanse Ramen Zaterdag in het STEK Café georganiseerd. Ook de Ramens worden op basis van het aantal bestellingen gemaakt. Je kan je hiervoor inschrijven via de website. Wil je graag een diner laten cateren? Hard Wok Kitchen kan dit geheel voor u verzorgen, standaard of op maat naar uw wens.

 

Neem vooral contact op als u vragen heeft of wensen!

 

Contact:

Telefoonr: 06-43092613

Info@hardwokkitchen.nl

m.ottenhof@hotmail.nl

website

Instagram

Facebook