JUST SWAP IT!

JUST SWAP IT! @ het STEKcafé tijdens de koop-zondagskes

 

 

 

 

Toe aan een frisse wind door je garderobe?! Welke kleding of accessoires (Denk hierbij aan riemen, tassen, sjaals, mutsen, schoenen, kettingen, oorbellen, etc.) heb je al een jaar niet of bijna niet gedragen? Waar ben je op uitgekeken of was stiekem toch een miskoop? Is het hoog tijd om deze items te ruilen voor een ‘nieuw’ stukje garderobe?

 

Kom dan lekker RUILEN en SWAPPEN! Neem kleding en accessoires mee en kom ruilen voor leuke andere artikelen tijdens de aangegeven datums van de koop-zondagskes met ́JUST SWAP IT!” erachter.

 

De SWAP regels: Tussen 12:00 en 14:00 kan de kleding worden ingeleverd, daarna hebben we een 3 uur de tijd om te kijken en eventueel te passen.1. Neem een paar (min. 3/Max 10*) kledingstukken/accessoires mee die nog mooi zijn, maar je zelf niet (meer) draagt. (geen lingerie of sokken)
2. Iedereen neemt minimaal 3 kledingstukken of accessoires mee. Neem je 3 items mee naar de ruilmarkt? Dan mag je er 3 mee terug naar huis nemen, etc.
3. De kleding of accessoires moeten schoon & niet kapot zijn.
4. We werken met een waarde systeem zodat alle kleding eerlijk wordt geruild;
5. Snuffel door de collectie en pak je nieuwe lievelingsitems.*We stellen het erg op prijs als je je houdt aan de maximale aantal kledingstukken/ accessoires!* * Eenmaal bij het STEKcafé neergelegd, is de kleding voor ter ruil ingebracht.